Information till er som bokar bröllopspaket
 

Boka Bröllopsfotograf i god tid
Tänk på att boka bröllopsfotografering i god tid. Gärna 6 månader eller upp till 1 år före er bröllopsdag. Genom att kontakta mig i god tid är chansen större att jag har en ledig dag/tid för just er bröllopsdag. Jag utgår ifrån Skaraborg men fotograferar runt om i hela Sverige.

 

Ett personligt möte mellan bröllopsfotograf och brudpar
I varje bröllopspaket ingår ett personligt möte där vi träffas och samtalar om er kommande bröllopsdag och ni får delge mig era idéer och önskemål gällande bröllopsfotograferingen. Försök gärna att ni funderat och pratat igenom innan mötet om hur ni vill ha det. Sök gärna inspiration på nätet på olika bröllopssidor.
Om ni redan valt ut en plats där porträttfotograferingen ska ske kan vi mötas där och göra en genomgång och provfotografering så ni får känna på hur det är att stå framför kameran. Jag kommer gärna med tips om fina platser för utomhusfotografering på Kinnekulle.

 


Bokningsavgift & Betalning
Vid bokning skrivs ett bröllopsavtal alltid mellan fotograf och kund. Avtalet skrivs på av kund och sänds åter till fotografen. I samband med bokningsbekräftelsen så betalar ni in en delbetalning (bokningsavgift) på 1000kr. Bokningsavgiften innebär att jag bokar in ert datum för bröllopsfotografering. Denna summa betalas ej tillbaka om ni lämnar återbud. Detta belopp dras sedan av på slutsumman. Ni får sedan en faktura efter fototillfället med slutsumman, betalning 10 dagar. Dröjsmålsränta med 11% tilkommer vid försenad betalning.

Bokningsavgiften återbetala ej om ni avbokar fotograferingen.


Avbokning
Avbokning kan ske senast 4 veckor före bokat datum. Vid senare avbokning debiteras halva summan av ert bröllopspaket.

Reseersättning
För bröllopsfotografering utanför Götene kommun tillkommer reseersättning på 35 kr/mil.

Leverans av bilder
Ni kommer via mail att få era provbilder, utifrån dessa väljer ni sedan ut de bilder ni vill beställa.
Provbilderna levereras inom 4 veckor. När ni valt vilka digitala bilder ni vill ha, sker leverans av USB minne via posten inom 2 veckor.
På vår hemsida/facebook sida kommer vi att visa smakprov ifrån bröllopsfotograferingen tidigare än så. Om ni ej vill visa upp era bilder på vår hemsida/facebook sida tar vi givetvis hänsyn till detta.


De digitala bilderna som ni får på ett USB-minne är högupplösta vilket gör att ni kan göra egna förstoringar och andra fotoprodukter. Ni kan även beställa fotoprodukter här, se prislista.  

Ramslöksbackens Foto har fullständig ensamrätt enligt upphovslagen på allt fotografiskt material.