Information till er som bokar bröllopspaket
 

Boka Bröllopsfotograf i god tid
Tänk på att boka bröllopsfotografering i god tid. Gärna 6 månader eller upp till 1 år före er bröllopsdag. Genom att kontakta mig i god tid är chansen större att jag har en ledig dag/tid för just er bröllopsdag. Jag utgår ifrån Skaraborg men fotograferar runt om i hela Sverige.

Ett personligt möte mellan bröllopsfotograf och brudpar
I varje bröllopspaket ingår ett personligt möte där vi träffas och samtalar om er kommande bröllopsdag och ni får delge mig era idéer och önskemål gällande bröllopsfotograferingen. Att träffas innan bröllopsfotograferingen gör att man lär känna varandra lite och det underlättar alltid vid fotograferingen. Det kan då ofta bli mer avslappnat vid själva fotograferingen. Försök att hemma i lugn och ro prata igenom om vad för önskemål ni har med fotograferingen. Har ni funderat på plats för fotografering?Sök gärna inspiration på nätet på olika bröllopssidor. Jag har fotograferat bröllopspar i flera år och kommer gärna med tips och ideér både av val av plats för fotografering som posering vid fotograferingen. Jag gillar naturliga och spontana bilder och kommer att göra det jag kan för att ni ska bli bekväma framför kameran. Jag är medveten om att flera av er inte alls är vana att stå framför kameran. Jag kommer guida er igenom hela fotograferingen.

Om ni redan valt ut en plats där porträttfotograferingen ska ske kan vi mötas där och göra en genomgång och provfotografering så ni får känna på hur det är att stå framför kameran. Jag kommer gärna med tips om fina platser för utomhusfotografering på Kinnekulle.

Bokningsavgift & Betalning
Vid bokning skrivs ett bröllopsavtal alltid mellan fotograf och kund. Avtalet skrivs på av kund och sänds åter till fotografen. I samband med bokningsbekräftelsen så betalar ni in en delbetalning (bokningsavgift) på 1000kr. Bokningsavgiften innebär att jag bokar in ert datum för bröllopsfotografering. Denna summa betalas ej tillbaka om ni lämnar återbud. Detta belopp dras sedan av på slutsumman. Ni får sedan en faktura efter fototillfället med slutsumman, betalning 10 dagar. Dröjsmålsränta med 11% tilkommer vid försenad betalning.

Bokningsavgiften återbetala ej om ni avbokar fotograferingen.

Avbokning
Avbokning kan ske senast 4 veckor före bokat datum. Vid senare avbokning debiteras halva summan av ert bröllopspaket. Bokningsavgiften återbetala ej om ni avbokar fotograferingen.

Reseersättning
För bröllopsfotografering utanför Götene kommun tillkommer reseersättning på 25 kr/mil.


 
Leverans av bilder
Beroende på vilket paket ni väljer. Era bilder levereras till er på USB inom 4 veckor. Om det är högsäsong kan leverans dröja lite längre, 4-6veckor. 
På vår hemsida/facebook sida kommer vi att visa smakprov ifrån bröllopsfotograferingen tidigare än så. Om ni ej vill visa upp era bilder på vår hemsida/facebook sida tar vi givetvis hänsyn till detta.

De digitala bilderna som ni får på ett USB-minne är högupplösta vilket gör att ni kan göra egna förstoringar och
andra fotoprodukter. Ni kan även beställa fotoprodukter här, se prislista.  

Ramslöksbackens Foto har fullständig ensamrätt enligt upphovslagen på allt fotografiskt material.